Συστατικά
Άμυλο ταπιόκας*, διογκωτικό αρτοποιίας: διττανθρακικό νάτριο, μέσο οξίνισης: τρυγικά άλατα καλίου (22,8%), χυμός λεμονιού σε σκόνη*, πηκτικό μέσο: κόμμι γκουάρ*. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας).
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.
Ενέργεια: 977kj/229kcal – Λίπη: <0,5g εκ των οποίων κορεσμένα: <0,1g - Υδατάνθρακες: 43g εκ των οποίων σάκχαρα: <0,5g - Φ. Ίνες: 0,7g - Πρωτεΐνες: <0,5g - Αλάτι: 18,6g Το Προϊον Δεν Περιέχει γλουτένη. Να Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Κέικ χαρουπιού Υλικά: 300 γραμμάρια αλεύρι Τ.550 150 γραμμάρια ακατ.ζάχαρη 1 κουταλάκι μπέικιν Biovegan 1 πρέζα αλάτι, Αναμίξτε 200 ml, γάλα αμυγδάλου και 100 γραμμάρια μαργαρίνη. Βάλτε το ήμισυ της ζύμης σε ένα λιπαρό πιάτο, στη συνέχεια ανακατεύουμε το άλλο μισό με 2 κουταλιές της σούπας χαρουπάλευρο Προσθέστε την σκούρα ζύμη, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 ° C για 50 λεπτά. Αφήστε το κέικ να κρυώσει στο καλούπι. Το κόβουμε όταν κρυώσει.