Η υγιεινή και ποιοτική διατροφή, καθώς και η αειφόρος ανάπτυξη βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της οικογένειας του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) biozita.gr, το οποίο ιδρύθηκε το 2021. Δραστηριοποιείται στην αγορά των βιολογικών προϊόντων, καθώς και των προϊόντων clean label αποβλέποντας στην αρμονική σχέση ποιότητας-τιμής.

Το biozita.gr φροντίζει για τον συνεχή εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων, ώστε να καλύπτει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες βιολογικών στην Ελλάδα προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας και παρακολουθώντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα. Για τους προμηθευτές μας η βιολογική γεωργία είναι κατά πρώτο λόγο ιδεολογία, στάση ζωής και κατά δεύτερο λόγο αντικείμενο εμπορικής δραστηριότητας.

Το e-shop biozita,gr επιδιώκει να προσφέρει στον καταναλωτή τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, αλλά και προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς απαλλαγμένα από βλαβερές ουσίες, πάντα στις καλύτερες τιμές.