Για παραγγελίες εντός Ελλάδος υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας στο χώρο της επιλογής σας με εταιρείες ταχυμεταφορών – courier(ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ,ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ & ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ SPRIDER ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ)

Για παραγγελίες μικρότερες των 39 ευρώ το κόστος μεταφορικών καθορίζεται ανάλογα με το βάρος και την περιοχή όπου αποστέλλεται το δέμα. Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 39 ευρώ και με βάρος εώς 3 κιλά τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν. Σε κάθε άλλη περίπτωση όπου το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας ξεπερνά τα 3 κιλά, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση με 0,80 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό με την Ελτά πόρτα-πόρτα και με 1 ευρώ με την Γενική Ταχυδρομική.

Η μεταφορική Sprinder Ουζουνίδης εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας όπου βρίσκονται οι μεγάλες πόλεις ή κομοπόλεις των αντίστοιχων περιοχών.Από αυτό το δίκτυο εξαιρείται ο νομός Χαλκιδικής που μπορούμε να τον εξυπηρετήσουμε με τις άλλες δύο courier (Ελτά πόρτα-πόρτα & Γενική Ταχυδρομική).Οι χρεώσεις των μεταφορικών για τις συγκεκριμένες περιοχές είναι πολύ χαμηλές από 4 -6 ευρώ ανάλογα την περιοχή και με βάρος δέματος εώς και 15 κιλά.