Για παραγγελίες εντός Ελλάδος υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας στο χώρο της επιλογής σας με εταιρείες ταχυμεταφορών – courier(ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ,ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ & ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ SPRIDER ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ)

Για παραγγελίες μικρότερες των 49€ το κόστος μεταφορικών καθορίζεται ανάλογα με το βάρος και την περιοχή όπου αποστέλλεται το δέμα. Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 49€ και με βάρος έως 3 κιλά τα έξοδα μεταφοράς είναι δωρεάν. Σε κάθε άλλη περίπτωση όπου το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας ξεπερνά τα 3 κιλά, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση με 0,90€ για κάθε επιπλέον κιλό με την Ελτά πόρτα-πόρτα και με 1 ευρώ με την Γενική Ταχυδρομική.

Η μεταφορική Sprinder Ουζουνίδης εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας όπου βρίσκονται οι μεγάλες πόλεις ή κωμοπόλεις των αντίστοιχων περιοχών.Από αυτό το δίκτυο εξαιρείται ο νομός Χαλκιδικής που μπορούμε να τον εξυπηρετήσουμε με τις άλλες δύο courier (Ελτά πόρτα-πόρτα & Γενική Ταχυδρομική).Οι χρεώσεις των μεταφορικών για τις συγκεκριμένες περιοχές είναι πολύ χαμηλές από 4 – 6€ ανάλογα την περιοχή και με βάρος δέματος έως και 15 κιλά.