Βιολογική πάστα Μiso από φασόλια σόγιας και καλλιέργεια ρυζιού. Μη παστεριωμένο, ζυμωμένο προϊόν, χωρίς ζάχαρη, με πλούσιο άρωμα και «umami» γεύση, εμπλουτίζει τη γεύση των συνταγών! Ταιριάζει πολύ σε σούπες miso, βραστά φαγητά κατσαρόλας, σάλτσες, ντρέσινγκ για σαλάτες. Διαλύστε σε λίγο νερό και προσθέστε προς το τέλος του μαγειρέματος.
Το Miso είναι ένα είδος πάστας που αποτελεί παραδοσιακό στοιχείο της Ιαπωνικής διατροφής. Παράγεται από διαφορετικά είδη δημητριακών, αλλά κυρίως από σόγια η οποία έχει υποστεί ζύμωση μέσω μίας μοναδικής και παραδοσιακής ιαπωνικής κουλτούρας. H Clearspring διαθέτει υψηλής ποιότητας αυθεντικά και παραδοσιακά Ιαπωνικά misο.
Συστατικά: φασόλια σόγιας* (43%), καλλιέργεια ρυζιού*, καλλιέργεια καστανού ρυζιού*, θαλασσινό αλάτι (13%), νερό. *Βιολογικής γεωργίας
Μέση Διατροφική Αξία/100γρ: ενέργεια 713kJ/170kcal, λιπαρά 6γ – εκ των οποίων κορεσμένα 0.9γ, υδατάνθρακες 15γ – εκ των οποίων σάκχαρα 11γ, πρωτεΐνες 11γ, αλάτι 8.3γ.