Συστατικά
Άμυλο ταπιόκας*, διογκωτικό αρτοποιίας: διττανθρακικό νάτριο, μέσο οξίνισης: τρυγικά άλατα καλίου (22,8%), χυμός λεμονιού σε σκόνη*, πηκτικό μέσο: κόμμι γκουάρ*. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας).
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.
Ενέργεια: 977kj/229kcal – Λίπη: <0,5g εκ των οποίων κορεσμένα: <0,1g – Υδατάνθρακες: 43g εκ των οποίων σάκχαρα: <0,5g – Φ. Ίνες: 0,7g – Πρωτεΐνες: <0,5g – Αλάτι: 18,6g
Το Προϊον Δεν Περιέχει γλουτένη.
Να Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Κέικ χαρουπιού
Υλικά:
300 γραμμάρια αλεύρι Τ.550
150 γραμμάρια ακατ.ζάχαρη
1 κουταλάκι μπέικιν Biovegan
1 πρέζα αλάτι,
Αναμίξτε 200 ml, γάλα αμυγδάλου και 100 γραμμάρια μαργαρίνη.
Βάλτε το ήμισυ της ζύμης σε ένα λιπαρό πιάτο, στη συνέχεια ανακατεύουμε το άλλο μισό με 2 κουταλιές της σούπας χαρουπάλευρο
Προσθέστε την σκούρα ζύμη, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 ° C για 50 λεπτά. Αφήστε το κέικ να κρυώσει στο καλούπι.
Το κόβουμε όταν κρυώσει.