Προετοιμασία: Βράστε 400ml νερό σε ένα κατσαρολάκι, προσθέστε τα νουντλς και μαγειρέψτε για 4′, ανακατεύοντας περιστασιακά. Προσθέστε το περιεχόμενο της σούπας από ένα φακελάκι ακριβώς πριν απομακρύνετε από τη φωτιά και ανακατέψτε καλά. Σερβίρετε με τις γαρνιτούρες της αρεσκείας της.
Συστατικά: Νουντλς* (76%): αλεύρι σιταριού* (99%), θαλασσινό αλάτι.
Βάση σούπας* (24%): miso καστανού ρυζιού* (29%) [φασόλια σόγιας* ολικής, καλλιέργεια καστανού ρυζιού*, θαλασσινό αλάτι, νερό), mirin* [γλυκό ρύζι*, shochu* (νερό, καλλιέργεια ρυζιού*), καλλιέργεια ρυζιού*], πάστα σουσαμιού*, σάλτσα σόγιας* (νερό, φασόλια σόγιας*, σιτάρι*, θαλασσινό αλάτι, αλκοόλ σιτηρών* (αιθανόλη), θαλασσινό αλάτι, πουρές κρεμμυδιού*, πουρές τζίντζερ* (3%), ψημένο σησαμέλαιο*, πουρές σκόρδου*, εκχύλισμα χόρτων θαλάσσης kombu (νερό, kombu, θαλασσινό αλάτι), νερό, πιπέρι καγιέν*, μαύρο πιπέρι*, λευκό πιπέρι*. *Βιολογικής Γεωργίας.
Διατροφικά Στοιχεία
Μέση Διατροφική Αξία/100γρ: ενέργεια 354kJ/ 84kcal, λιπαρά 1γ – εκ των οποίων κορεσμένα 0.2γ, υδατάνθρακες 15γ – εκ των οποίων σάκχαρα 1γ, πρωτεΐνες 2.8γ, αλάτι 1.1γ.