Χαρακτηριστικά & Χρήση:
- Συστατικά: Περιέχει σπιτικό κριθαράκι (με αυγά & αλεύρι Γρεβενών), αποξηραμένα άγρια μανιτάρια (π.χ., βασιλομανίταρα/βωλίτη) και μείγμα μπαχαρικών.
- Προετοιμασία: Σοτάρετε το μείγμα με ελαιόλαδο, προσθέτετε ζεστό νερό (περίπου 6 κούπες) και σιγοβράζετε για 20 λεπτά μέχρι να γίνει κρεμώδες, ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Σερβίρισμα: Μπορεί να γίνει κυρίως πιάτο ή συνοδευτικό με τυρί (παρμεζάνα), βούτυρο, φρέσκα μυρωδικά ή με ψητό κοτόπουλο/κρέας/ψάρι.

