Τί μας προσφέρουν τα μανιτάρια σε σκόνη;
❖ Μπορούμε να τα παρομοιάσουμε με μπαχαρικά που εμπλουτίζουν την γεύση, αλλά και την θρεπτική αξία του πιάτου μας.
❖ Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε όλα τα φαγητά μας που παίρνουν βράση, όπως σούπες, ριζότο και σάλτσες.
❖ Εάν φυλάσσονται σε σκιερό μέρος, αντέχουν για περίπου δύο χρόνια, χωρίς να χάσουν το άρωμα τους και τις θρεπτικές ουσίες τους.
Στα Γρεβενά, την πόλη των μανιταριών, σ’ ένα σύγχρονο εργαστήριο, δημιουργήθηκαν οι βάσεις για την παραγωγή παραδοσιακών και πρωτότυπων προϊόντων με βασικά συστατικά τα άγρια μανιτάρια και τα αγνά υλικά.
Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων που χρησιμοποιούνται παράγεται με βάση 100% άγρια μανιτάρια, σιμιγδάλι και άλευρα από την περιοχή των Γρεβενών, φρέσκο γάλα και αυγά, αφυδατωμένα μανιτάρια και λαχανικά, και όλα αυτά χωρίς συντηρητικά.


