| Προετοιμασία | Βάλτε τα φύκια να μουλιάσουν σε άφθονο νερό για 10 λεπτά. Αποστραγγίστε και απομακρύνετε το υπερβολικό νερό. Το βάρος των φυκιών πολλαπλασιάζεται κατά 6 φορές. Μαγειρέψτε για 5 λεπτά. |
| Ανάλυση | Το προϊόν έχει φυσική υψηλή περιεκτικότητα σε ιώδιο. Συνίσταται η χρήση σε μικρές ποσότητες και σποραδικά, όχι πάνω από 1g την ημέρα ανά άτομο. Μπορεί να υπάρχει μια λευκή επικάλυψη στα φύκια. Αυτό είναι εντελώς φυσικό φαινόμενο, λόγω της παρουσίας φυσικών αλάτων. |
| Μπορεί να περιέχει | ίχνη από οστρακοειδή, ψάρια και μαλάκια. |
| Να φυλάσσεται | σε ξηρό και δροσερό μέρος. |
| Συστατικά | Φύκια Wakame* (Undaria Pinnatifida). (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας). |
| Διατροφική Δήλωση ανά 100g | Ενέργεια: 698kJ/169kcal – Λιπαρά: 2,0g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,7g – Υδατάνθρακες: 3,0g εκ των οποίων σάκχαρα: 0g – Φ. Ίνες: 34g – Πρωτεiνες: 17g – Αλάτι: 12,4g – Ιώδιο: 17.134μg (11.423% VNR*). (*Διατροφική τιμή αναφοράς). |


