Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.
Ενέργεια: 1867kj/446kcal – Πρωτεϊνες:36,60γρ. – Φ.Ίνες:4γρ.- Υδατάνθρακες:20,90γρ. Εκ των οποίων σάκχαρα:7,30 g – Λίπη:19,90γρ. Εκ των οποίων κορεσμένα:2,90 gr – Αλάτι: 0,005γρ.
ΣΥΝΤΑΓΗ για φασόλια σόγιας με λαχανικά και πορτοκάλι
Υλικά:
μαρούλι, ψιλοκομμένο – ραπανάκια, σε ροδέλες
1 πορτοκαλί – πιπεριά – ψιλοκομμένη
100 γρ. φασόλια σόγιας ΟΛΑ ΒΙΟ, βρασμένα
μάραθος ΟΛΑ ΒΙΟ, ψιλοκομμένος – 2 κ.σ. παπαρουνόσπορος ΟΛΑ ΒΙΟ
για το ντρέσινγκ
2 κ.σ. ελαιόλαδο – 2 κ.σ. χυμός πορτοκαλιού
1 κ.σ. γιαούρτι – 1 κ.γ. μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά της σαλάτας.
Ανακατεύω. Χτυπάμε το λάδι με το χυμό πορτοκαλιού, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και το σκόρδο.
Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τη σαλάτα μου με τη σαλτσα.