ΖΥΜΑΡΙΚΑ NOODLS UDON 250ΓΡ ARCHE BIO
5.16€ 4.13€
Τα ζυμαρικά από ολόκληρο σιτάρι καταναλώνονταν πάντα από τους Ιάπωνες ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Τα δημητριακά αλέθονται αρκετές φορές, το αλεύρι γίνεται τόσο λεπτό που τα ζυμαρικά, αν και είναι φτιαγμένα από δημητριακά ολικής αλέσεως, έχουν πολύ μαλακή υφή. Η ζύμη στη συνέχεια ζυμώνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά απλώνεται σε λεπτά στρώματα. Έτσι μπορεί να κοπεί σε λωρίδες χωρίς να το συμπιέσετε. Αυτές οι λωρίδες αφήνονται να στεγνώσουν για τουλάχιστον 48 ώρες, σε ένα αεριζόμενο δωμάτιο αλλά χωρίς την παροχή τεχνητά θερμαινόμενου αέρα για να διατηρηθεί η ποιότητά τους.
Μία από τις απλούστερες συνταγές θέλει τα noodles να καλύπτονται με φύκια και σάλτσα σόγιας και να παρουσιάζονται ως σούπα.
4999 σε απόθεμα