ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΦΟΥ
H μυστική συνταγή σας για ένα τέλειο vegan μπάρμπεκιου!
Vegan μαριναρισμένα tofu σουβλάκια
Κατηγορία συνταγής: εύκολη (vegan)
Χρόνος εφαρμογής: 45 λεπτά
Συστατικά (3 άτομα):
- 360gr τόφου (κατά προτίμηση LORD OF TOFU φυσικό)
- 2 κουταλιές της σούπας shoyu σάλτσα σόγιας
- 1 κουταλάκι χυμός τζίντζερ (ή λεμόνι με τζίντζερ σκόνη)
- Σουσάμι ΟΛΑ ΒΙΟ
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Προετοιμασία:
Ανακατέψτε σε ένα μπολ δύο κουταλιές shoyu με ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό τζίντζερ. Κόψτε το tofu σε κύβους και αφήστε το να μαριναριστεί στο ψυγείο για μισή ώρα. Ζεστάνετε τη σχάρα, στραγγίζετε το tofu από τη μαρινάδα, βάζετε τους κύβους στα σουβλάκια, μαγειρεύετε λίγα λεπτά σε κάθε πλευρά. Βάλτε ελαιόλαδο στα σουβλάκια κατά τη διάρκεια ψησίματος και διακοσμήστε με σουσάμι. Σερβίρετε ζεστό με ψητά λαχανικά.
Μπορεί να περιέχει | ίχνη από δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, σέλινο, σόγια, σινάπι, γάλα, σουσάμι, αυγά, φιστίκια αράπικα (αραχίδες), καρπούς με κέλυφος και προϊόντα αυτών. |
Να φυλάσσεται | σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από την άμεση έκθεση στο ηλιακό φως. |
Διατροφική Δήλωση ανά 100g | Ενέργεια: 1606kJ/384kcal – Λιπαρά: 4,0g εκ των οποίων κορεσμένα: 1,6g – Υδατάνθρακες: 81g εκ των οποίων σάκχαρα: 3,0g – Φ. Ίνες: 17g – Πρωτεΐνες: 6,1g – Αλάτι: 0,05g |