Προετοιμασία:Βράστε 400ml νερό σε ένα κατσαρολάκι, προσθέστε τα νουντλς και μαγειρέψτε για 4′, ανακατεύοντας περιστασιακά. Προσθέστε το περιεχόμενο της σούπας από ένα φακελάκι ακριβώς πριν απομακρύνετε από τη φωτιά και ανακατέψτε καλά. Σερβίρετε με τις γαρνιτούρες της αρεσκείας της.
Συστατικά: Νουντλς* (76%): αλεύρι σιταριού* (99%), θαλασσινό αλάτι.
Βάση σούπας* (24%): σάλτσα σόγιας* (62%) [νερό, φασόλια σόγιας*, σιτάρι*, θαλασσινό αλάτι, αλκοόλ σιτηρών* (αιθανόλη)], σιρόπι βύνης ρυζιού* (ρύζι*, φυτρωμένο κριθάρι*, νερό), θαλασσινό αλάτι, νερό, kuzu* (πυκνωτικό άμυλο), ψημένο σησαμέλαιο*, πουρές, κρεμμυδιού*, πουρές σκόρδου*, πουρές τζίντζερ*, εκχύλισμα αποξηραμένων χόρτων θαλάσσης kombu (νερό, kombu, θαλασσινό αλάτι), μαύρο πιπέρι*, λευκό πιπέρι*. *Βιολογικής Γεωργίας.
Διατροφικά Στοιχεία
Μέση Διατροφική Αξία/100γρ: ενέργεια 337kJ/80kcal, λιπαρά 0.5γ – εκ των οποίων κορεσμένα 0.1γ, υδατάνθρακες 17γ – εκ των οποίων σάκχαρα 0.8γ, πρωτεΐνες 2.6γ, αλάτι 1.2γ.