ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΥΖΙ & ΡΑΔΙΚΙΑ (για 4 άτομα)
50g βερίκοκα αποξηραμένα, 8κ.σ. χυμό λεμονιού, 250g ρύζι κόκκινο Camargue, 40g κουκουναρόσπορος, 1 ραδίκι, 1/2 ραντίτσιο, 1/2 πρέζα μαϊντανός, 3κ.σ. καρυδέλαιο, θαλασσινό αλάτι, πιπέρι. Κόψτε κομματάκια τα βερίκοκα και μουλιάστε τα στο χυμό λεμονιού. Μαγειρέψτε το ρύζι σύμφωνα με τη βασική συνταγή. Στραγγίξτε τα βερίκοκα από το χυμό. Χοντροκόψτε το ραδίκι και το ραντίτσιο. Αναμείξτε το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, το καρυδέλαιο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε όλα τα υλικά με τη σάλτσα και πασπαλίστε με το κουκουνάρι.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Μετά το άνοιγμα κλείνετε καλά τη συσκευασία.Πιστοποίηση: DE-006
Διατροφικά στοιχεία: | ΑΝΑ 100g |
Ενέργεια | 1487 kJ / 351 kcal |
Λιπαρά | 2,80 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα | 0,70 g |
Υδατάνθρακες | 71,8 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0,7 g |
Πρωτεΐνες | 7,80 g |
Φυτικές ίνες | 3,8 g |
Αλάτι | <0,008 g |