Προετοιμασία | για 580g πουρέ πατάτας: 1. Γεμίστε μια κατσαρόλα με 4L νερό. Προσθέστε 125ml γάλα και αφήστε τα να βράσουν. 2. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέστε στο μείγμα άλλα 125ml γάλα και το περιεχόμενο της σακούλας (80g). Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο βούτυρο. 3. Μετά από 1 λεπτό ανακατέψτε καλά το μείγμα με ένα σύρμα, μέχρι να γίνει ομοιογενές και κρεμώδες. Εάν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο το περιεχόμενο του κουτιού ή μόνο ένα μέρος του περιεχομένου. |
Ανάλυση | Συσκευασμένο σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα. |
Μπορεί να περιέχει | ίχνη από σέλινο. |
Να φυλάσσεται | σε δροσερό και ξηρό μέρος, σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το άνοιγμα να κλείνετε καλά τη συσκευασία. |
Χρήση | Πάντα ανακινήστε ελαφρά τη σακούλα πριν τη χρήση, έτσι ώστε το περιεχόμενο να αναμειχθεί καλά. |
Συστατικά | Πατάτες* (96%), θαλασσινό αλάτι, κρεμμύδι σε σκόνη*, μοσχοκάρυδο*, σκόρδο σε σκόνη*, εκχύλισμα δεντρολίβανου*. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας) |
Διατροφική Δήλωση ανά 100g | Ενέργεια: 304kJ/72kcal – Λιπαρά: 1,5g εκ των οποίων κορεσμένα: 1,0g – Υδατάνθρακες: 11,5g εκ των οποίων σάκχαρα: 2,2g – Φ. Ίνες: 1,1g – Πρωτεΐνες: 2,6g – Αλάτι: 0,5g |