Πολέντα σιμιγδάλη καλαμποκιού
Διατροφικά στοιχεία | ανά 100g |
---|---|
Ενέργεια | 1595kj/377kcal |
Λίπη | 1,8g |
Κορεσμένα | 0,70g |
Υδατάνθρακες | 78g |
Σάκχαρα | 6g |
Φ.Ίνες | 9,4g |
Πρωτεΐνες | 7,5g |
Αλάτι | 0,020g |
2.30€ Original price was: 2.30€.1.84€Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.84€.
ΠΟΛΕΝΤΑ (ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ) ΒΙΟ 500gr
Η πολέντα είναι ένα δημοφιλές πιάτο γνωστό εδώ και πολλά χρόνια στην ιταλική και ευρωπαϊκή κουζίνα. Είναι κατασκευασμένο από καλαμποκάλευρο κυρίως, το οποίο στη συνέχεια βράζεται σε νερό για να δημιουργήσει ένα χυλό. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εάν ψωμί που δεν ψήνεται στο φούρνο αλλά στην κατσαρόλα. Ανάλογα με την ποικιλία, μπορεί να αλεστεί είτε σε χονδροειδώς ή πιο λεπτά, και μπορεί να γίνει είτε από κίτρινο ή λευκό καλαμποκάλευρο. Η γεύση της είναι ουδέτερη και έτσι συνδυάζεται με μεγάλη ποικιλία πιάτων συνήθως με βάση το κρέας.
4996 σε απόθεμα
Διατροφικά στοιχεία | ανά 100g |
---|---|
Ενέργεια | 1595kj/377kcal |
Λίπη | 1,8g |
Κορεσμένα | 0,70g |
Υδατάνθρακες | 78g |
Σάκχαρα | 6g |
Φ.Ίνες | 9,4g |
Πρωτεΐνες | 7,5g |
Αλάτι | 0,020g |
Βάρος | 520 kg |
---|---|
Χαρακτηριστικά | |
Brand |
ΟΛΑ ΒΙΟ |
Ποσότητα |
500 ΓΡ |
Χώρα προέλευσης |
ΙΤΑΛΙΑ |
hot |
HOT OFFER ,ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ |
Δεν έχετε λογαριασμό;
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ