Στη Βόρεια και Νότια Αμερική, τα τσιπς καλαμποκιού αρχικά προέρχονται από γενετικά μεταλλαγμένα καλαμπόκια που καλλιεργούνται ενώ τα Νάτσος Amaizin προέρχονται από ευρωπαϊκό καλαμπόκι.Καλαμπόκι έχει γονιμοποιηθεί από τον άνεμο, έτσι ώστε να είναι σχεδόν αδύνατο να αναπτυχθούν στοιχεία μετάλλαξης.Επομένως, τα τσιπς Amaizin χρησιμοποιούν ευρωπαϊκό βιολογικό καλαμπόκι μη μεταλλαγμένο με αυθεντική μεξικάνικη συνταγή.Δεν περιέχουν γλουτένη και τηγανίζονται με υψηλής ποιότητας ηλιέλαιο το οποίο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα.
Συστατικά | καλαμποκάλευρο 72%, ηλιέλαιο*, τυρί σκόνη*(γάλα)(2%), άμυλο ρυζιού*, θαλασσινό αλάτι, κρεμμύδι*, εκχύλισμα μαγιάς*.(* προϊόν βιολογικής γεωργίας) |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 2009kj/ 480kcal – Λίπη: 21,5g εκ των οποίων κορεσμένα: 2,2g – Υδατάνθρακες: 62,8g εκ των οποίων σάκχαρα: 1,5g – Πρωτεΐνες: 6,7g – Αλάτι: 1,3g |