Συστατικά
κυτταρίνη, καρβοξυμεθύλιο, μεθυλοκυτταρίνη, γλυκομαννάνη, ξανθανικό κόμμι.
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.
Ενέργεια: 745kj/178kcal – Λίπη: <0,5g εκ των οποίων κορεσμένα: <0,1g – Υδατάνθρακες: <0,5g εκ των οποίων σάκχαρα: <0,5g – Εδώδιμες Ίνες: 95g – Πρωτεΐνες: <0,5g – Αλάτι: 0,48g
Το Προϊον Δεν Περιέχει γλουτένη, λακτόζη, σάκχαρα.
Να Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Χρήση Ιδανικό για αρτοσκευάσματα και ζυμώδεις παρασκευές, για κρέμες και υγρά μείγματα.
Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ
Υλικά:
90γρ CarbFree σιμιγδάλι, 700ml νερό, 2 κουταλιές ανθόνερο, 3 κουταλιές κρυσταλική στέβια, 1 χούφτα σταφίδες και cranberries, ελάχιστα αμύγδαλα ψιλοκομμένα, κανέλα.
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα αφήνετε το νερό να βράσει. Χαμηλώνετε την φωτιά, προσθέτετε το σιμιγδάλι και την στέβια και ανακατεύετε για 15 λεπτά.
έπειτα βγάζετε την κατσαρόλα από την φωτιά και αφήνετε να κρυώσει για ορισμένα λεπτά. Βάλτε το σε ένα μπολ. Μπορείτε να προσθέσετε τις σταφίδες και τα cranberries αν επιθυμείτε! Με το που κρυώσει το αναποδογυρίζετε σε μια πιατέλα. Σαν τελευταία προαιρετική πινελιά, ρίξτε από πάνω λίγη κανέλα.