Συστατικά
κυτταρίνη, γλυκομαννάνη, psyllium, καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη.
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.
Ενέργεια: 758kj/181kcal – Λίπη: <0,5g εκ των οποίων κορεσμένα: <0,1g – Υδατάνθρακες: <0,5g εκ των οποίων σάκχαρα: <0,5g – Εδώδιμες Ίνες: 96g – Πρωτεΐνες: <0,5g – Αλάτι: 0,27g
Το Προϊον Δεν Περιέχει γλουτένη, λακτόζη, σάκχαρα.
Να Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ CARROT CAKE
Υλικά
150γρ αλεύρι CarbFree
120γρ τριμμένα καρύδια
4 αυγά
80γρ στέβια κρυσταλλική 1:1
1 κουταλιά πρωτεΐνη της επιλογής σας (χρησιμοποιείστε salted caramel)
1 κουταλάκι κανέλα
2 κουταλάκια baking powder
Σταγόνες άρωμα βανίλιας
2 καρότα μέτρια τριμμένα
1-2 κουταλιές λάδι
100γρ λάδι καρύδας
Για την κρέμα:
100ml κρέμα μαγειρικής αμυγδάλου
300γρ τυρί κρέμα
1 καψίδιο βανίλια
Χυμό και ξύσμα από μισό λεμόνι
1κουταλιές κρυσταλλική στέβια
Εκτέλεση:
Τα αυγά με τη στέβια το λάδι καρύδας τα χτυπάμε για λίγα λεπτά. Έπειτα ανακατεύουμε όλα τα στερεά. Ενώνουμε τα μείγματα και προσθέτουμε το τριμμένο καρότο και βάζουμε το μείγμα σε φόρμα. Ψήνουμε στους 170ο για περίπου μισή ώρα.