Συστατικά βιολογική πρωτεΐνη αρακά (pisum sativum). (προϊόν βιολογικής γεωργίας)
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1545kj/367kcal – Λίπη: 5,0g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,9g μονοακόρεστα λιπαρά: 1g/ πολυακόρεστα λιπαρά: 2,5g – Υδατάνθρακες: 17g εκ των οποίων σάκχαρα: 4g – Φ. Ίνες: 16g -Πρωτεΐνες: 55g – Αλάτι: 0,00g
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Μπορεί να περιέχει Το προϊόν παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που επεξεργάζεται σέλινο, γλουτένη, φυστίκια, σόγια, κάσιους, σιτάρι, λακτόζη, μουστάρδα, γάλα, σησάμι, αυγά, αραχίδες και καρπούς με κέλυφος.
Να Φυλάσσεται σε ξηρό, δροσερό και σκοτεινό μέρος μακριά από τον ήλιο.
Χρήση μουλιάζουμε τον κιμά σε χλιαρό νερό να το καλύψει για 30 λεπτά. Στραγγίζουμε και βάζουμε λίγο αλεύρι (ότι είδος θέλουμε) για να δέσει το μείγμα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, δυόσμο, κρεμμυδάκι φρέσκο, κύμινο, ελαιόλαδο, καρότο και κολοκυθάκι τριμμένο και φέτα αν δεν είστε vegan. Πλάθουμε σε μπιφτέκια, βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί μας και ψήνουμε στον αέρα για 40 λεπτά στους 180οC.