Προετοιμασία | 12 φαλάφελ – Για τηγάνι και σχάρα. Υλικά για 3 άτομα : Ανακατεύουμε το μείγμα με 200ml βραστό νερό και το αφήνουμε χωρίς ανάδευση να μουλιάσει για 10 λεπτά. Πλάθουμε 12 μικρά μπαλάκια από την ζύμη (φαλάφελ) και τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν. |
Μπορεί να περιέχει | γλουτένη, αμύγδαλα, ξηρούς καρπούς, σουσάμι, σόγια, γάλα και σέλινο. |
Να Φυλάσσεται | σε δροσερό και ξηρό μέρος. Προστατεύστε από τη θερμότητα. Διατηρείται ερμητικά κλειστή η συσκευασία. |
Συστατικά | Αλεσμένα ρεβύθια* (93%), θαλασσινό αλάτι, κρεμμύδι*, μαϊντανός* (1%), σκόρδο σε σκόνη*, κόλιανδρος*, μαύρο πιπέρι*, κύμινο*. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας). |
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 1397kJ/332kcal – Λιπαρά: 5,8g εκ των οποίων κορεσμένα: 1g – Υδατάνθρακες: 43g εκ των οποίων σάκχαρα: 3,5g – Φ. Ίνες: 16g – Πρωτεΐνες: 19g – Αλάτι: 2,6g |