Ανάλυση | Προϊόν γαλακτικής ζύμωσης, παστεριωμένο και πλούσιο σε κάλιο και φολικό οξύ. |
Να φυλάσσεται | Μετά το άνοιγμα, να φυλάσσεται στο ψυγείο και να καταναλώνεται εντός 3 ημερών. |
Συστατικά | Χυμός παντζαριού*°. (*= Προϊόν βιοδυναμικής γεωργίας), (°= Προϊόν γαλακτικής ζύμωσης). |
Διατροφική Δήλωση ανά 100g | Ενέργεια: 161kJ/38kcal – Λιπαρά: <0,5g εκ των οποίων κορεσμένα: <0,1g – Υδατάνθρακες: 8,3g εκ των οποίων σάκχαρα: 8,3g – Πρωτεΐνες: 1,0g – Αλάτι: 0,13g – Κάλιο: 303mg (15%**) – Φολικό οξύ: 30μg (15%**). (**Προσλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα). |