Συλλέγεται με παραδοσιακό τρόπο από την επιφάνεια του νερού. Όταν εξατμίζεται το νερό, οι κρύσταλλοι του αλατιού δημιουργούν έναν αφρό που μαζεύεται στις άκρες της αλυκής και ονομάζεται ανθός του αλατιού.
Χρησιμοποιήστε το στο μαγείρεμα, το ψήσιμο και το γαρνίρισμα, ενισχύοντας τις γεύσεις κάθε πιάτου σας.
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Ανάλυση Xλωριούχο νάτριο >99%, Aσβέστια:<0,15%, Mαγνήσια: <0,10%, Θειϊκά: <0,59%, Υγρασία: <3%, Βαρέα μέταλλα: <10ppm, Αδιάλυτα:<0,20%