Διατροφικά στοιχεία | ανά 100g |
---|---|
Ενέργεια | 1456 kJ / 348 kcal |
Λιπαρά | 0.5g |
Κορεσμένα | 0.2g |
Υδατάνθρακες | 79.0g |
Σάκχαρα | 0.2g |
Εδώδιμες ίνες | 1.1g |
Πρωτεΐνες | 6.5g |
Αλάτι | 0.01g |
4.66€ Original price was: 4.66€.3.73€Η τρέχουσα τιμή είναι: 3.73€.
Το Αρμπόριο είναι ένα άσπρο, μικρόκκοκο ρύζι που καλλιεργείται στις περιοχές του Πιεμόντε και της Λομβαρδίας στη Βόρεια Ιταλία. Το Αρμπόριο έχει ένα μαργαριταρένιο, στρογγυλό, παχουλό κόκκο, που αποτελεί τη βάση για το ρυζότο. Όπως και το Καρναρόλι, είναι ένα ρύζι ιδανικό για ρυζότο, που χαρακτηρίζεται από υψηλή απορροφητικότητα και μια σφιχτή, αλλά «κολλώδη» υφή. Αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι ιδανικά για την παρασκευή ενός νοτισμένου, ελαφρώς κολλώδους ρυζότο, στο οποίο οι κόκκοι διατηρούν την ιδιαίτερη τους ταυτότητα.
Αυτό που το κάνει ξεχωριστό, είναι η υψηλότερη από το κανονικό ποσότητα διαλυτού αμύλου, που εκλύεται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Το άμυλο είναι αυτό που κάνει το ρυζότο κρεμώδες. Το πιάτο ρυζότο δεν αναφέρεται μόνο στο ρύζι, αλλά και στην ιδιαίτερη τεχνική μαγειρέματος του ρυζιού. Το Αρμπόριο χρειάζεται 18 λεπτά για να μαγειρευτεί. Είναι έτοιμο όταν είναι al dente, μαλακό εξωτερικά και σφιχτό στο κέντρο.
4994 σε απόθεμα
Διατροφικά στοιχεία | ανά 100g |
---|---|
Ενέργεια | 1456 kJ / 348 kcal |
Λιπαρά | 0.5g |
Κορεσμένα | 0.2g |
Υδατάνθρακες | 79.0g |
Σάκχαρα | 0.2g |
Εδώδιμες ίνες | 1.1g |
Πρωτεΐνες | 6.5g |
Αλάτι | 0.01g |
Βάρος | 520 kg |
---|---|
Χαρακτηριστικά | , , |
Brand |
ΒΙΟΑΓΡΟΣ |
Χώρα προέλευσης |
ΙΤΑΛΙΑ |
Ποσότητα |
500 ΓΡ |
hot |
Best Price ,HOT OFFER |
Δεν έχετε λογαριασμό;
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ