Μπορεί να περιέχει | ίχνη ξηρ.καρπών,σόγιας,σησαμιού,γλουτένης. |
Να Φυλάσσεται | σε μέρος σκιερό και δροσερό. |
• Περιέχει πολλά συστατικά που έχουν συνδεθεί με οφέλη για την υγεία (αιθέρια έλαια), όπως η ζιγγίβερη, η τζινζερόνη, η σογκαόλη, η φαρνεσίνη και μικρές ποσότητες β- φιλλαδρίνης, κινεόλης, και κιτράλης. Οι τζιντερόλες συμβάλουν στη βελτίωση της κινητικότητας του εντέρου και έχουν αντιφλεγμονώδεις, παυσίπονες (αναλγητικές) και αντιβακτηριακές ιδιότητες.
• Η ρίζα του βοτάνου είναι χαμηλή σε θερμίδες, αλλά είναι πολύ πλούσια πηγή πολλών βασικών θρεπτικών συστατικών και βιταμινών, όπως η πυριδοξίνη (βιταμίνη Β-6), το παντοθενικό οξύ (βιταμίνη B-5), που είναι απαραίτητα για υγεία του οργανισμού. Είναι επίσης καλή πηγή μετάλλων όπως το κάλιο, το μαγγάνιο, ο χαλκός και το μαγνήσιο.
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΦΟΥ
H μυστική συνταγή σας για ένα τέλειο vegan μπάρμπεκιου!
Vegan μαριναρισμένα tofu σουβλάκια
Κατηγορία συνταγής: εύκολη (vegan)
Χρόνος εφαρμογής: 45 λεπτά
Συστατικά (3 άτομα):
- 360gr τόφου (κατά προτίμηση LORD OF TOFU φυσικό)
- 2 κουταλιές της σούπας shoyu σάλτσα σόγιας
- 1 κουταλάκι χυμός τζίντζερ (ή λεμόνι με τζίντζερ σκόνη)
- Σουσάμι ΟΛΑ ΒΙΟ
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Προετοιμασία:
Ανακατέψτε σε ένα μπολ δύο κουταλιές shoyu με ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό τζίντζερ. Κόψτε το tofu σε κύβους και αφήστε το να μαριναριστεί στο ψυγείο για μισή ώρα. Ζεστάνετε τη σχάρα, στραγγίζετε το tofu από τη μαρινάδα, βάζετε τους κύβους στα σουβλάκια, μαγειρεύετε λίγα λεπτά σε κάθε πλευρά. Βάλτε ελαιόλαδο στα σουβλάκια κατά τη διάρκεια ψησίματος και διακοσμήστε με σουσάμι. Σερβίρετε ζεστό με ψητά λαχανικά.
Νόστιμες δημιουργίες vegan από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ