ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1)Πρίν τη χρήση βράζουμε 3-5 λεπτά το μπουκάλι, τη πιπίλα & το δακτυλίδι του μπιμπερό.
2)Βράζουμε ποσότητα νερού σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα και το κρυώνουμε γύρω στους 50οC.
3)Κατόπιν βάζουμε περίπου τη μισή ποσότητα του νερού στο μπουκάλι, γεμίζουμε τη μεζούρα και προσθέτουμε το περιεχόμενο στο μπουκάλι.
4)Ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε την υπόλοιπη ποσότητα νερού.
5)Ανακατεύουμε πάλι καλά και το κρυώνουμε περίπου στους 37οC.
– σε 150 ml νερό 5 μεζούρες γάλα σκόνη , 2-3 γεύματα το 24ωρο
– σε 180 ml νερό 6 μεζούρες γάλα σκόνη , 2-3 γεύματα το 24ωρο
– σε 210 ml νερό 7 μεζούρες γάλα σκόνη , 2-3 γεύματα το 24ωρο
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
-Τηρούμε πιστά τις οδηγίες χρήσης για την παρασκευή του γεύματος.
-Χρησιμοποιούμε μόνο τη μεζούρα που βρίσκεται εντός. Παρασκευάζουμε τα γεύματα άμεσα πρίν τη χρήση.
-Δεν ξαναχρησιμοποιούμε υπολείμματα.
-Δεν αφήνουμε το μπιμπερό ως πιπίλα στο μωρό,για τη προστασία τερηδόνας.
-Δε ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1)Πρίν τη χρήση βράζουμε 3-5 λεπτά το μπουκάλι, τη πιπίλα & το δακτυλίδι του μπιμπερό.
2)Βράζουμε ποσότητα νερού σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα και το κρυώνουμε γύρω στους 50οC.
3)Κατόπιν βάζουμε περίπου τη μισή ποσότητα του νερού στο μπουκάλι, γεμίζουμε τη μεζούρα και προσθέτουμε το περιεχόμενο στο μπουκάλι.
4)Ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε την υπόλοιπη ποσότητα νερού.
5)Ανακατεύουμε πάλι καλά και το κρυώνουμε περίπου στους 37οC.
– σε 150 ml νερό 5 μεζούρες γάλα σκόνη , 2-3 γεύματα το 24ωρο
– σε 180 ml νερό 6 μεζούρες γάλα σκόνη , 2-3 γεύματα το 24ωρο
– σε 210 ml νερό 7 μεζούρες γάλα σκόνη , 2-3 γεύματα το 24ωρο