Όσμωση είναι η διαδικασία αφυδάτωσης των φυσικών φρούτων, μέσω της οποίας αποφεύγεται η θερμική επεξεργασία και δεν διασπάται η αρχική δομή τους, διατηρώντας ανέπαφα τα πολύτιμα συστατικά των φρούτων. Η φυσική όσμωση σε αντιπαράθεση με την συμβατική μέθοδο, παρατείνει το χρόνο ζωής των προϊόντων έως 18 μήνες καθιστώντας τα, ως πλέον λειτουργικά για τη βιομηχανία τροφίμων.
Το συγκριτικό αποτέλεσμα για τους καταναλωτές είναι ότι επιλέγονται μόνο φρέσκα φρούτα Α΄ διαλογής και δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά και πρόσθετα.
Χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά.
Απολαύστε το κάθε ώρα της ημέρας σκέτο, με γιαούρτι ή μούσλι.
Διατροφικές Πληροφορίες Ανά 100g
Ενέργεια: | 2140 kj / 510kcal |
Λίπη: | 15,2g |
-εκ των οποίων κορεσμένα: | 2,9g |
Υδατάνθρακες: | 77,0g |
-εκ των οποίων σάκχαρα: | 12,3g |
Φυτικές ίνες: | 20,0g |
Πρωτεΐνες:
Ασβέστιο: Σίδηρος: Κάλιο: |
6,0g
175,5mg 25,0mg 1985,0mg |
Αλάτι: | 0,01g |
Συστατικά: 100% καρπός από ρόδι.