Προβιοτικά: Η συμβολή τους στη θεραπεία της ακμής

Η ακμή είναι μια πολύ συχνή πάθηση του δέρματος που απασχολεί συνήθως τους εφήβους και νεαρούς ενήλικες, χωρίς να...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα οφέλη των σπόρων chia και η συμβολή τους στην απώλεια βάρους

Η απώλεια βάρους συνήθως απαιτεί θυσίες. Τις περισσότερες φορές πρέπει να απαρνηθούμε την επιθυμία για τα αγ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κουρκουμίνη: Τα οφέλη της για τον εγκέφαλο και πώς θα αυξήσετε την απορρόφησή της

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποστηρίξουμε την υγεία του εγκεφάλου και να ενισχύσουμε τη νευροπλαστικότητα καθώς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανεπάρκεια βιταμίνης Β12: Οι αλλαγές στο στόμα που πρέπει να σας θορυβήσουν

Η βιταμίνη Β12 έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο σημαντικές βιταμίνες. Μεταξύ άλλων, συμβάλει στην παραγωγή κ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χουρμάδες: 8 λόγοι για να εντάξετε στη διατροφή σας αυτήν την υπερτροφή

Οι χουρμάδες είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο υγιεινά και γευστικά φρούτα με πολλαπλά οφέλη για την υγεία και δ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το βότανο που μπλοκάρει τις τοξίνες και «καθαρίζει» το συκώτι

Από τα απορρυπαντικά και τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών μέχρι την ατμοσφαιρική ρύπανση και τα βαρέα μέταλλα, καθ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tαχίνι: Τα θρεπτικά συστατικά, οι θερμίδες και οι τρόποι να το καταναλώσετε

Το ταχίνι και τα συστατικά του μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας της καρδιάς, στη μείωση της φλεγμονής ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αλεύρι μπανάνας: Γιατί πρέπει να το εντάξετε στη διατροφή σας

Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι η αντικατάσταση μιας μικρής ποσότητας αλεύρου σίτου στα μπισκότα με αλεύρι από φλούδα ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποκατάστατα αλατιού: Πόσο μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων

Συστημική ανασκόπηση των διαθέσιμων στοιχείων που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στην επιστημονική επιθεώρηση Heart, κατέλ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ